Postări în lb. română

Bine aţi venit pe blogul meu.
După ce am creat câteva bijuterii, mi-am zis că ar fi bine să le încarc pe un blog.
Pasiunea mea pentru mărgelit a început aproximativ cu un an în urmă, când mi-am comandat o carte cu modele de mărgelit. Mi-am cumpărat şi mărgele accesorii de care aveam nevoie, şi de atunci, peste tot ma uit după mărgele. Am făcut deja destul de multe bijuterii din mărgele, în special pentru mine, dar ca şi cadouri pentru familie şi prietene, şi pe lângă aceasta, am făcut flori din mărgele, inclusiv pentru nunta lui soră-mea.
Deja mărgelitul a devenit o pasiune pentru mine, o ocupaţie care mă linişteşte, mă relaxez foarte bine creând câte ceva nou.
Vă aştept să vedeţi creaţile mele, dacă e să vă inspiraţi din ele, şi sper să vă fie pe plac.


02.12.2010

Iată, azi am terminat o floare Crăciuniţa din mărgele. Şi îmi place la nebunie. :)Mirturi pentru nuntă

Soră-mea îşi pregătea nunta, şi i-am oferit că i le confecţionez eu mirturile din mărgele. Au ieşit nişte mirturi foarte frumoase, zic eu, şi unice la nivelul oraşului, poate chiar şi la nivelul judeţului. Mirtul lui ginerică e cea cu 3 flori, pentru naşi şi părinţi am făcut trandafiri roşii, pentru surori trandafiri roz, iar pentru vătaf portocaliu.
06.12.2010

În aşteptarea Crăciunului m-am tot gândit să fac câteva ornamente din mărgele. Am primit împrumut o carte cu modele, dar am căutat modele şi pe internet. Trebuie să mă limitez la modelele pentru care am mărgele, sau pe care le pot achiziţiona de aici din oraş.
Astfel, modelul primului ornament confecţionat l-am luat de pe internet (http://www.rubysbeadwork.com/StarOrnament.html), şi a ieşit foarte bine.

Al doilea model l-am luat din carte,  l-am făcut din mărgele mai mari, însă şi aşa a ieşit frumos
 şi sper ca până să ajungem la împodobitul bradului, să mai confecţionez câteva....

Am mai făcut un ornament, de data asta pe roşu. E micuţă şi aceasta, ca primul pe albastru-argintiu(3 cm), însă e frumuşică...

09.12.2010 
Mâine o surprind pe colega şi prietena mea Alina. Mai demult i-am făcut un lănţic din mărgele, am tras-o de limba ce culoare îi place mai nou, aşa că lănţicul e din mărgele mov de nisip, iar ieri, şttind că în sfârşit o să ne vedem, ca să fie cu ce asorta,  i-am făcut şi o pereche de cercei pe aceaşi culoare şi cu acelaşi model. În plus o să-i mai dăruiesc şi o altă pereche de cercei. Sper să-i placă toate. 


CRĂCIUN 2010
Şi iată-ne ajunşi la cea mai frumoasă sărbătoare a anului, Crăciunul, sărbătoarea naşterii Domnului nostru Isus Hristos. De multe ori uităm adevărul sens al acestei sărbători, însă în această perioadă încercăm să fim mai atenţi unii cu ceilalţi, să ne iertăm şi să dăruim iubire şi dragostea apropiaţilor noştrii, şi adunaţi în jurul bradului ne pătrunde spiritul Crăciunului.
Cu această ocazie vă urez un Crăciun Fericit, prin cuvintele unei prietene, ale Dianei:
În fiecare cutie de sub brad să găsiţi un vis frumos, în fiecare glob o dorinţă împlinită şi în fiecare zâmbet de colindător un miracol divin!
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése